Tunceli İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Tunceli İmam Hatip Ortaokulu olarak vizyonumuz; öğrencilerimizi, ülkemizin ve dünyanın ihtiyaç duyduğu bilimsel alanlarda yetkin, dinî ve milli değerlerine sahip çıkan, yaşadığı hayatı yorumlayabilen, karşılaştığı problemlere akılcı çözümler üretebilen ve ahlakî olgunluğa sahip bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Tunceli İmam Hatip Ortaokulu olarak misyonumuz; çağın modern araç ve gereçlerini kullanarak, dini,ahlakî ve milli değerlere bağlı kalarak, evrensel değerler ışığında kendimizi sürekli geliştirerek, özgüveni yüksek, yaşadığı hayatı yorumlayan, problemlere akılcı çözümler üretebilen ve dinimizin günümüz insanına doğru anlatımında temsil kabiliyetine sahip bireyleri hayata ve bir üst öğretime hazırlayarak, Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK4006 ERDEM DESTEK 2021 (ADIM ADIM GELECEĞİM)

WEB - https://tuncelimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - ATATÜRK MAH. 15 TEMMUZ ŞEHİTLER BUL. IL MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ EK BINA BLOK NO: 88 İÇ KAPI NO: 0 MERKEZ / TUNCELİ

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Atatürk Mahallesi, Tunceli Elazığ Karayolu üzeri, 15 Temmuz Şehitler Bulvarı, No 88 MERKEZ /TUNCELİ

Ulaşım Servis

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0 km